Skriver av mig

Mår jätte dåligt hela tiden nu. :(

2015-02-01 10:51 #0 av: AnonymBert

Jag mår så otroligt dåligt hela tiden, både fysiskt och mentalt. Känner mig orklös och som om jag kommer ge upp snart.. Storgråter

Blir så äcklad av mig själv och stör mig på allt jag gör... Hur ska jag kunna leva med mig själv?

Anmäl
2015-02-03 00:00 #1 av: Lia

Känner ofta likadant. Men för mig hjälper det att hitta på saker jag tycker om och mår bra av. Har du någon kul hobby du vill utveckla, eller något annat du vill hitta på?

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2015-02-03 06:08 #2 av: AnonymBert

Jag har en hamsteruppfödning som jag skulle vilja utveckla..

Anmäl
2015-02-10 01:25 #3 av: kristaller

Då tycker jag att du försöker att göra precis det som du skriver här, utveckla den! :)

Anmäl
2015-12-07 19:40 #4 av: Hopplöst_fall

Är i en period då jag känner ungefär samma - att det är mörkt mest hela tiden och frustrationen över att det ska behöva hålla i sig så här bara växer. Är rädd för att den enda utvägen faktiskt är att ta livet av sig och att alla förhoppningar om en alternativ väg ut ur detta mörker är, har varit och förblir rena inbillningar. Rädslan att jag aldrig kommer klara av att välja denna potentiellt enda utvägen väcker panikkänslor lite då och då.

Det är ju inte det att man fastnat i övertygelsen om att ens liv skulle innebära ett förutbestämt mörker, utan mer hopplösheten över att det inte vill ge med sig. Frustrationen över att jag hittar ut ur mörkret hur länge jag än trevar runt i det. Det irrationella i att något så dunkelt som "känslan av tomhet" lamslår totalt känns väldigt hopplöst. Slutligen inte minst svårigheten att kommunicera detta till ens närmaste anhöriga som på ett plan är så långt borta då upplevelsen som får mig att ifrågasätta livet för jämnan är så främmande för dom.

Ni som ofta finner er i det mörker jag beskriver, hur står ni ut med utsikten av att det är så här ert liv kommer vara (de perioder ni fastnar i denna inställning)?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.