Skriver av mig

Rädsla

2014-10-18 09:01 #0 av: redheadgeorgeous

Jag har fortfarande inte tagit mig fram till att kontakta psyk och den jag pratar med där om att jag vill göra en utredning. Är helt enkelt så  [svordom borttagen, tänk på språket!] rädd för det. Att dom ska neka mig utredning och bara säga att jag inbillar mig som alla runt omkring. Är för svag just nu för att klara av ännu ett bakslag. Men jag vill så gärna göra detta eftersom jag för varje dag som går och varje gång jag läser hur andra med borderline upplever saker och ting känner mig mer och mer hemma med att det måste vara detta jag har. Jag vill ha hjälpen, men är rädd att inte få den. 

Önskar att i alla fall min familj och mina vänner kunde bara mer stöttande så att man fann någon trygghet i det, men eftersom dom tror jag bara inbillar mig så är det svårt.. Har sådan hemsk ångest och har haft den senaste veckan, är nere i en hemsk period och saker och ting går bara emot mig så gräver ner mig ännu mer. Vad ska jag göra?

Anmäl
2014-10-18 11:35 #1 av: eirwen

Jag har skickat ett pm till dig. :)

Värd för https://socialtarbete.fria.ifokus.se och medarbetare på Psykologi ifokus.

Anmäl
2014-10-18 11:46 #2 av: Lia

Kramas

Eftersom du har problem i din vardag har jag jättesvårt att tro att de inte skulle vilja utreda! De har utrett mig för massor av saker till och med utan att jag bett om det. Så själva utredandet tror jag inte är så svårt. Jag tycker verkligen att du ska göra det. Det är så värt att få bekräftat varför man är som man är, och visa alla andra också för den delen! Och sen att kunna få behandling för det. Lycka till! 

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.