Symtom

Någon som känner igen sig?

2014-08-04 16:19 #0 av: krisan


Har mycket svårt för kritik, tar allt folk säger väldigt allvarligt och tolkar nästan allt negativt ,vill alltid ha sista ordet , säger elaka saker fast jag egentligen inte vill! Har väldiga humörsvängningar ,från glädje till hat/sorg på 2 röda sekunder, är väldigt verbal  och uppfattas oftast som väldigt social och positiv ....säger vad jag tycker och tänker utan att tänka efter före. Vad är jag för en figur egentligen ? Jag bara förstör för andra och mig själv .

Anmäl
2014-08-04 16:26 #1 av: Mangoozie

Känner igen mig typ direkt :o

Anmäl
2014-08-07 20:36 #2 av: [vinterflinga]

Jag känner igen mig i att jag har väldigt svårt att ta kritik, och tolkar allt negativt. Jag försöker jobba på att inte ta åt mig , ta in allt vad allt och alla känner och säger...men det är så svårt. Ibland känns det som jag aldrig kunna klara det , att det istället slutar med att jag blir likgiltig...att folk får säga vad de vill eftersom jag har stängt av att känna efter typ. Känns bra att det är flera än jag som känner hur svårt det är......<3

Anmäl
2014-08-17 13:07 #3 av: [velvetmorning]1

Jag känner igen mig i allt. Läste din presentation TS, men nu ser du inte ut att ha varit aktiv på ett par dagar, hoppas du loggar in snart för här finns det fina människor att prata med!
Du är inte ensam! Sol

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.