Symtom

Hantera separationsångest?

2014-06-24 22:31 #0 av: MissFlisan

Jag ska bli utskriven från behandlingshemmet om några veckor. Jag bor i egen lägenhet och allt är så ordnat som det går.

Jag har haft problem med att jag hakar upp mig på personal sedan jag var typ tolv och de blir de enda personerna som är viktiga i mitt liv. Eftersom det varit just personal så har det inte varit någon långvarig relation inte heller någon jämn relation.

Det är likadant nu, har hakat upp mig på en personal under dessa två år och nu blir jag utskriven. Det känns som att jag ska gå under och att jag aldrig kommer träffa en sådan trygghet som hon.

Vad ska jag göra eller hur ska jag tänka?

Anmäl
2015-01-10 17:51 #1 av: Lia

Jag hade en jättebra kurator på BUP, och jag var jätteledsen när jag var tvungen att byta till vuxenpsyk. Jag tycker fortfarande att det är tråkigt, jag hade gärna haft henne kvar som ventil, hon var superbra och jag kunde verkligen öppna mig för henne. Men psykologen jag har nu är bra också, jättebra, det är bara synd att han inte har så många tider.

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.